måndag 20 september 2010

Vilka röstade på SD? Och vad händer med Sveriges inlands kommuner? Och varför tog inte politikerna upp debatten?


Vi har idag ett segregerat Sverige, där gamlingar dör ensamma i sina urskogar när ungdomen har stuckit och där det finns områden där de gråa miljonprogramshusen är till 90% bebodda av invandrare. Vill vi ha det så? Eller vill vi ett Sverige där invandrare kommer med ny kraft och energi till landets inlandskommuner på dekis där avfolkning (och aborter) har gjort att man har en gammal befolkning?


Vilka röstade på SD?
Jag tror det här är typ soffliggande byggjobbare (som är rädd för polsk arbetskraft) och första gångsröstande hockey killar som är rädd att invandrare kommer ta de lediga jobben som de tävlar om för de är arbetslösa och sitter hemma och spelar för mkt WoW... Mitt råd till dom är upp ur soffan! Starta ett företag sluta ligga och lata dig och skylla på andra!

Säkert röstade en och annan lantis som aldrig träffat invandrare på SD. De får säkert endast får höra skit som händer i Rinkeby/rosen gård/södertälje på TV och om dåliga somalier skämt på sina arbetsplatser. Min kommentar till det är att klart att de finns brottslingar och bråkstakar bland 1 miljon invandare precis som man skulle hitta bland 1 miljon Svenskar, speciellt som de skulle vara lika socialt utsatta (dvs. leva med språkbarriärer och fattigdom - kolla bara på irländarna som flyttade till USA i början på 90-talet de var också överrepresenterade i brotsligheten, pga. av fattigdom).

Även många äldre människor som tycker sig vara förbisedda i dagens samhälle har nog röstat på SD. De vill ta tillbaka resurserna från invandrare som de ser det och att det ska gå till deras plånböcker istället, som ju SD utlovade. SD vågmästarroll kan desvärre få motsatt effekt, eftersom de inte har ngn reel makt, men gör läget instabilt och det snarare ett resultat att det leder till politisk instabilitet och det i sin tur ger ekonomisk instabilitet för landet och såldes även de äldres plånböcker. Ska tilläggas att dessa äldre oftast inte känner någon invandrare och antagligen känner att det är ett Vi och Dom, eftersom mycket negativt kan höras i media och om de inte lär känna vanliga hederliga invandrare så är det klart att de är rätt påverkade när Jimmy Åkesson vill rädda dom från "dom andra".

SÅ FRÅGAN ÄR VARFÖR TOG INGEN DEBATTEN? Jag är besviken på politikerna!
Till och med lilla jag kunde med 5 min tänkande på att starta eget bidrag till invandrare, som vill starta företag på landsbygdens mest avbefolkade kommuner skulle lösa både brist på skatte-inkomst i de kommunerna och integrations frågor:

Mitt förslag nr1: att man borde ge stora bonusar till inlands-kommuner som tar emot flyktingar så att folk sprider sig lite. Faktum är att en tillströmning med flyktingar/arbetskrafts invandrare till avbefolkade områden kan råda bot på två problem dels den generella ålders stegringen i Sverige (o i synnerhet på landet i och med avbefolkning, + dålig nativitet i hela riket), som blir föryngrad med invandrarna och dels råda bot på dagens brist på integration. Någon slags premie/bonus för att ta emot invandrare till dessa inlandskommuner borde ju vara en utmärkt idé som slår två flugor i en smäll.. För "nysvensken" borde ju generellt ha lättare att lära känna Svenskar i en småstad och så får den kommunen en yngre generation som kan hjälpa till och arbeta och hjälpa till att försörja kommunen. En stor anledning till varför man kanske inte vill flytta är dock kanske brist på arbetstillfällen och då kommer vi in på:

Förslag nr 2: Mitt förslag är: att man borde ge stora bonusar till första och andra genrationens invandrare som bor i storstads områdena (om båda föräldrar är första genrationens invandrare) invandrare som vill starta företag i Sveriges mest avbefolkade inlands-kommuner, Staten skulle exempelvis kunna komma in och stå som borgenär i olika investerings-lån eller stå för direkta bidrag. Detta skulle kunna ge synergi-effekter och många ringar på vattnet! Om min släkting bor ute på landet så kanske jag flyttar till hans stad istället för Rinkeby,  och att man lämnar sin egen kulturs subkultur.

PS.93,5% av Svenskarna röstade inte på Sverige Demokraterna.. Det flesta Svenskarna är rätt sunda människor (förutom kanske att de är för abort, Individualism, och materialism, men hur som helst) det är viktigt att komma ihåg! Så man inte blir allt för pessimistisk!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar