söndag 27 december 2009

The best free computer game out now: Leauge of Legends

Now the follow up to DoTA is here; Leauge of Legends, the best mod gone solo since CS who was a mod (that means modification, new game of another games "game-engine") to Half life. Download it for free at www.lol-europe.com.. You won't regret it!


/Da dude that makes you think



Leauge of Legends


Swedish:

Ett MO-RTS (multiplayer online real time strategy-spel). Spelet är i stort sett en ensamstående utveckling av "moden" DoTA för Warcraft 3, lite upp-"hotad" grafik samt med fler variationer av valbara karaktärer. Spelet har utvecklat av samma utvecklare som utvecklade DoTA (Defence of the Acients) den populära modden till Warcraft 3, som nästan är lika populärt som warcraft 3 själv för närvarande. Spelet är för närvarande gratis och kan laddas ner på www.lol-europe.com (där kan man hitta den version av spelet där man spelar på Europeiska servrar).

Spelet spår jag kommer bli en succé om den lyckas locka alla som gillar DoTA, i och med att spelet är grattis och byggt på ett populärt multiplayer online spel, som har en stor fanskara som inte har minskat på 6-7 år.. Det enda som kostar i spelet är att köpa till tilläggs karaktärer och lite andra resurser.

Spelet går ut på att man styr ett gäng hjältar (sk. Legends) och då sin egen bas ifrån förstörelse (om basen tas sönder förlorar man) beskydda sina egna kanonmat (dvs datastyrda fotfolk) så att den kan slå sönder motståndarlagets bas, man kan också själv slå med sin hjälte på motståndarlagets bas givetvis.

Spelet betatestas fortfarande.


Externa länkar: www.lol-eruope.com

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar