tisdag 4 januari 2011

Snöröjning Tak Stockholm

Här nedan är 2 sidor där ni kan köpa in jobb av snöskottare i Stockholms regionen, bland annat av undertecknad, som skottar snö på sina lediga dagar och min hurtiga lillebror Lars som finns på bilderna på taksnoskottning.se.


Sökordsoptimering (även kallat SEO)
Det är f.ö. samma team som förmelas på de två olika sidor för att de lite olika marknadsstrategier, en är sökords optimerad den andra är lite mer åt det visuellt tilltalande hållet och med lite snyggare formuleringar som vi annonsera mycket på. Maila gärna mig och fråga om sökordsoptimering, så kan jag erbjuda konsult tjänst på det. Jag och min vän Simon driver med framgång www.radiostyrdhelikopter.com, som f.ö. ligger på ca tredje plats när man söker på radiostyrd helikopter på google. En position man kan tjäna mycket pengar på. När ni går in på sidan kan ni själv jämföra dessa två olika stilar så kan ni sen komma tillbaka och gissa/kommentera här nedan, vilken sida som hade vilken strategi.


Hur som helst tillbaka till tak snöskottning
Vi gör uttryckningar och vi använder alltid sele.. men det roliga är att det är min bror som är på bilderna och han saknar sele på bilderna på taksnoskottning.se, men det kan ni vara säkra på att vi alltid har säkerhetssele och säkerhet som första prioritet när vi utför jobb, det är f.ö. vårt hus som syns på bilden, som Lars står och posear på..):

         www.taksnoskottning.se




        
         www.snöröjning.net
- lite seg server andvänd hellre den över länken